Ford F-150

Ford F-150 Världens mest sålda pickup i snart 40 år

Välj mellan 3.5L V6 EcoBoost eller 5.0L V8. Välj mellan Lariat, King Ranch, Platinum och Limited. SuperCrew (1,67/1,98m flak) eller SuperCab (1,98/2,4m flak). Massor av praktisk förvaring, all lyx som 360 graders kamera, massage i stolarna, värme i ratten och personbilskomfort. Stark V8 eller V6 EcoBoost med 12% förbättrat kraft/vikt förhållande. Fullt momsavdrag. Avbetalning eller leasing med eller utan serviceavtal.

F-150 SuperCrew Lariat Chrome Bensin

Standardutrustning:
KROMADE STÖTFÅNGARE, SIDOSPEGLAR, GRILL, HANDTAG & HJUL, KROMADE FOTSTEG OCH DRAGÖGLOR, LÄDERKLÄDSEL, MULTIMEDIA, BLÅTAND, BAKRE DEFROSTER, FJÄRRSTART, LARM, ELPEDALSTÄLL, ELSTYRDA STOLAR MED VÄRME OCH KYLFLÄKTAR, FÄRGMATCHANDE MATTOR MED TEXTILINLÄGG, REGNSENSOR, KEYLESS START, AVANCERAD FÄRDDATOR, LED FLAKBELYSNING.

Färg:

 • SHADOW BLACK
 • OXFORD WHITE
 • RUBY RED MET. TINTED
 • RACE RED
 • INGOT SILVER METALLIC
 • GREEN GEM METALLIC
 • BRONZE FIRE
 • MAGNETIC
 • LITHIUM GREY
 • BLUE FLAME
 • BLUE JEANS METALLIC
 • CARIBOU
 • WHITE PLATINUM METALLIC

F-150 SuperCrew Lariat Sport Bensin

Standardutrustning:
LACKERADE STÖTFÅNGARE, SIDOSPEGLAR OCH HANDTAG, MATTGRÅ GRILL, GRÅLACKERADE FOTSTEG, UNIK INTERIÖR, LÄDERKLÄDSEL, MULTIMEDIA, BLÅTAND, BAKRE DEFROSTER, FJÄRRSTART, LARM, ELPEDALSTÄLL, ELSTYRDA STOLAR MED VÄRME OCH KYLFLÄKTAR, FÄRGMATCHANDE MATTOR MED TEXTILINLÄGG, REGNSENSOR, KEYLESS START, AVANCERAD FÄRDDATOR, LED FLAKBELYSNING.

Färg:

 • SHADOW BLACK
 • OXFORD WHITE
 • RUBY RED MET. TINTED
 • RACE RED
 • INGOT SILVER METALLIC
 • MAGNETIC
 • LITHIUM GREY
 • BLUE FLAME

Extra tillval och utrustning

 • Ford gummimattor
 • Formpressade stänkskydd
 • Skärmbreddare, Höjningssats, Bugshield
 • Tailgate Assist
 • Takräcken
 • Backflip flaklock
 • Motor och kupévärmare 3.5L EcoBoost

För din trygghet

 • Garanti 3 år/10.000mil
 • Assistans service 3år/10.000mil
 • Rostskyddsbehandling
 • Service avtal 1-3år (upp till 7.500mil)
 • Alla finansieringsformer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *